Időjárás

9 °C

április 16. | Csongor

Deutsch English
Létszámkorlátozás a vásárcsarnokban
Létszámkorlátozás a vásárcsarnokban

A Győr-Szol Zrt. értesíti a vásárlókat, hogy tekintettel az egészségügyi vészhelyzetre, az árusok és a vevők egészségének védelme érdekében 2020. március 20-án, péntek reggel 6 órától korlátozza a Herman Ottó utcai vásárcsarnok épületében tartózkodó vásárlók számát. Az említett időponttól az épületben egyszerre 99 vásárló tartózkodhat.

A vásárcsarnok épületébe 2020. március 20-án, péntek reggel 6 órától kizárólag a Tesco felőli bejáraton lehet be- és kijutni, az üzemeltető minden más bejáratot lezár. Az érkező vásárlókat a piacfelügyelők számolják. Amennyiben a bent lévők száma eléri 99-et, új vásárló csak akkor léphet be, ha valaki más elhagyja a csarnok épületét.

Kérjük a vásárlókat, hogy saját és embertársaik egészségének védelme érdekében sorban álláskor is tartsanak egymástól 1-1,5 méter távolságot! A veszélyeztetett korú, idős, egészségügyi problémával küzdő emberek lehetőleg ne tartózkodjanak az üzletekben, ha tudják, kérjék meg rokonaikat, ismerőseiket, szomszédjaikat a szükséges áruféleségek beszerzésére!

Megértésüket köszönjük! Vigyázzunk egymásra!