Időjárás

32 °C

július 16. | Valter

Deutsch English
Változatlan a közszolgáltatás
Változatlan a közszolgáltatás

A Győr-Szol Zrt. tájékoztatja az ügyfeleket, hogy a társaság a kihirdetett egészségügyi veszélyhelyzetben is maradéktalanul ellátja közszolgáltatási feladatait.

Továbbra is nyitvatartási korlátozás nélkül működnek az Orgona és Jókai utcai ügyfélszolgálati irodák, bár javasoljuk a személyes megjelenést nem igénylő ügyek ügyintézésére, információkérésre igénybe venni a telefonos ügyfélszolgálatot (96/50-50-50) illetve e-mail (info@gyorszol.hu) írását.

A Magyar Vilmos Uszoda kivételével – amely határozatlan ideig zárva tart – rendes nyitva tartással működnek a Győr-Szol Zrt. kezelésében illetve fenntartásában lévő létesítmények (vásárcsarnok, Barátság Sportpark, nyilvános illemhelyek, városi sportpályák, parkolóházak). A vásárcsarnok csak a nemzeti ünnepen, március 15-én, vasárnap lesz zárva.

A GYHG Nonprofit Kft. a hulladékszállítási tevékenységet a megszokott rend szerint, a hulladéknaptárban feltüntetett rendes időpontokban végzi, a kezelésében lévő hulladékudvarok – eltekintve a március 15-i, ünnep miatti egynapos zárva tartástól – a megszokott nyitva tartással üzemelnek.

Amennyiben a külső körülmények indokolják, lehetnek változások a fent említett területeken. A Győr-Szol Zrt. vagy a GYHG Nonprofit Kft. tevékenységét, a társaságok fenntartásában illetve üzemeltetésében lévő létesítményeket érintő változásokról a szolgáltatók azonnal tájékoztatják az ügyfeleket a cégek hivatalos honlapjain (www.gyorszol.hu illetve www.gyhg.hu) és a médián keresztül. – tájékoztat a Győr-Szol Zrt 2020. március 13-án.