Időjárás

12 °C

szeptember 24. | Gellért, Mercédesz

Deutsch English
Átadták a Győr Oktatásügyéért és Győr Sportjáért Díjakat
Átadták a Győr Oktatásügyéért és Győr Sportjáért Díjakat

A Győr Oktatásügyéért és a Győr Sportjáért díjakat csütörtökön adták át a Városházán. A rendezvény elején dr. Dézsi Csaba András polgármester köszöntötte az ünnepelteket.

A polgármester Bozsakiné Tolnay Erzsébetnek, a Nagybácsai Óvoda óvodatitkárának több évtizeden keresztül végzett lelkiismeretes és precíz óvodatitkári munkája, példaértékű munkafegyelme és munkamorálja, a szülőkkel, a gyermekekkel és a munkatársakkal kialakított együttműködő kapcsolata, segítőkész, udvarias hozzáállása elismeréseként adományozta a Győr Oktatásügyéért díjat. Dezamics Zoltán, a Győri Szakképzési Centrum Lukács Sándor Járműipari és Gépészeti Technikum és Kollégium műszaki igazgatóhelyettese a szakképzés fejlesztése és megújítása területén nyújtott kimagasló, példaértékű és innovatív tevékenysége, az új technológiai eszközök szakképzésben történő meghonosítása, kiemelkedő szakmai és vezetői tevékenysége elismeréseként vehette át a díjat. Havasréti Béláné, a Győr-Moson-Sopron Megyei Pedagógiai Szakszolgálat Győri Tagintézmény Talentum Műhelyének tehetséggondozó koordinátorának több évtizedes kiemelkedő pedagógusi munkája, a diákok fejlődését segítő tehetséggondozó tevékenysége, tanulmányi versenyek szervezése, a Nemzeti Tehetségsegítő Tanács tagjaként kifejtett munkássága, valamint a megyei tehetségpontokkal kialakított együttműködő kapcsolata elismeréseként ítélték oda a Győr Oktatásügyéért díjat.

Arnold Csaba, a Dunántúli Atlétikai Club klubigazgatója a győri tornasport és a DAC labdarúgó szakosztály fennmaradásának, fejlődésének érdekében betöltött kiemelkedő szerepének elismeréseként Győr Sportjáért díjat vehetett át. Szarvas Zoltán, a Győri ETO Hockey Club SE alelnökének a győri jégsport megalakítása, fejlesztése, a fiatalok körében a sportág népszerűsítése érdekében betöltött kiemelkedő szerepének elismeréseként kapta a díjat. Ezt az elismerést kapta Hoffmann Judit a Győr MJV Polgármesteri Hivatala sportügyi ügyintézője a győri sportéletben végzett több évtizedes kiemelkedő, példamutató munkájának elismeréseként. Horváth Ernő a Gyirmót FC tulajdonos-ügyvezetője és Horváth Ferenc a Gyirmót FC tulajdonosa a város labdarúgó sportjának népszerűsítésében, fejlesztésében és támogatásában végzett több évtizedes kiemelkedő munkájának elismeréseként Győr Sportjáért díjat kapott

Az ünnepségről részletes beszámoló itt olvasható.