Időjárás

15 °C

június 14. | Vazul

Deutsch English
A GYAC 2.5 millió forinttal segít
A GYAC 2.5 millió forinttal segít

“Ezúton szeretnénk kifejezni nagyrabecsülésünket Dr. Dézsi Csaba András polgármester és a városvezetés felé, akik a jelenlegi, rendkívüli körülmények között is rengeteget tesznek a városért, kiválóan kezelik a helyzetet és segítik a győrieket.” – mondta Simon Csaba a Győri Atlétikai Club elnöke. „Fontosnak tartom, hogy ne csak a sportban, hanem az élet minden területén összetartsunk mi győriek, ezért az egyesület vezetőségével egyeztetve úgy döntöttünk, hogy a klub nevében 2,5 millió forinttal szeretnénk hozzájárulni a segélyalap működéséhez.” – tette hozzá a GYAC elnöke.

Az egyesületi támogatáson felül Simon Csaba elnök és Petrahn Barbara klubmenedzser – aki egyben az atlétikai szakosztály vezetője is – saját havi megbízási díjaikat is felajánlották a Győri Segélyalap részére.

„Győr a sportot mindig kiemelten támogatta, ami számos nemzetközi sikerhez járult hozzá. Sportkarrierem során megtapasztaltam, hogy csapatként, közösségi összefogással, erősebbek vagyunk és legyőzhetjük az előttünk álló akadályokat.” – mondta Petrahn Barbara.

gyac.hu