Időjárás

29 °C

június 21. | Alajos, Leila

Deutsch English
Beléptetők átprogramozása
Beléptetők átprogramozása

Frissítés:

A Győr-Szol Zrt. tájékoztatja a közlekedőket, hogy a Jókai és a Révai parkolóházban, valamint a Dunakapu mélygarázsban a beléptető rendszerek átprogramozása megtörtént. Így ezekben a létesítmények a 19 órától reggel 7 óráig tartó ingyenes parkolási idősávban is parkolójegy váltása mellett vehetők igénybe. Vagyis az ingyenes időszakban is parkolójegyet kell a sorompónál húzni. Ha az ingyenes időszakban hagyja el az autós a parkolóházat, díjat nem kell fizetnie. Tehát a díjmentes parkolás érdekében a létesítménybe való belépésnek és kilépésnek egyazon ingyenes parkolási idősávon belül kell megtörténnie. Az ingyenes parkolási idősávon kívüli használat díjköteles.

Korábban írtuk:

A Győr-Szol Zrt. tájékoztatja a közlekedőket, hogy az Árpád és a Vásárcsarnok parkolóházakban, valamint a Tarcsay utcai piac területén lévő zárt parkolóban a beléptető rendszerek átprogramozása megtörtént. Így ezekben a létesítmények a 19 órától reggel 7 óráig tartó ingyenes parkolási idősávban is parkolójegy váltása mellett vehetők igénybe. Vagyis az ingyenes időszakban is parkolójegyet kell a sorompónál húzni. Ha az ingyenes időszakban hagyja el az autós a parkolóházat, díjat nem kell fizetnie. Tehát a díjmentes parkolás érdekében a létesítménybe való belépésnek és kilépésnek egyazon ingyenes parkolási idősávon belül kell megtörténnie. Az ingyenes parkolási idősávon kívüli használat díjköteles.

A további parkolóházak beléptető rendszereit a jövő hét első felében fogják átprogramozni, ezek is az előbbiekhez hasonlóan működnek majd.