Időjárás

16 °C

május 29. | Magdolna

Deutsch English
Bemutatták a WHB Győr Rally plakátját
Bemutatták a WHB Győr Rally plakátját

Bemutatták a sajtó képviselőinek az I. WHB Győr Rally hivatalos plakátját a Városházán. A versenyt szeptember 8. és 10. között rendezik meg. A gyorsasági szakasznak a Belváros ad majd otthont.

WHB Győr Rally néven zajlik 2023. szeptember 8-10. között a HUMDA Országos Rally Bajnokság idei ötödik fordulója. Magyarország egyik legdinamikusabban fejlődő, 100 százalékban magyar tulajdonú, piacvezető építőipari vállalkozása névadó főtámogatóként, a belvárosi gyorsasági szakasz családi nézőpontjának névadójaként, valamint az ETO Park Élményközpont és az ETO Park Hotel közreműködésével segíti a verseny megrendezését.

Tökéletes helyszínen, az ETO Park Élményközpontnál lesz a WHB Győr Rally szervizparkja, miután a WHB Group a rendezvény névadó főtámogatója lett. A 2023. szeptember 8-10. között zajló versenyen a WHB Group a belvárosi gyorsasági szakasz családi nézői pontjának névadó partnere is lesz, valamint a lebonyolításban a cégcsoporthoz tartozó ETO Park Élményközpont és az ETO Park Hotel is közreműködik.

„Gőzerővel készülünk a versenyre. Nagy öröm számomra, hogy sokan érdeklődnek a verseny iránt, hiszen egy nagyon látványos eseményre készülünk, amiből reményeink szerint hagyományt is tudunk teremteni a városban” – mondta el Radnóti Ákos, sportért is felelős alpolgármester, miután átvette Lázár Lászlótól a HUMDA kommunikációs igazgatójától a verseny hivatalos plakátját.

„A HUMDA számára kiemelt fontosságú a rally események támogatása, ezért nagy örömmel nézzük az a komoly érdeklődést, ami kíséri az itteni előkészületeket. Ez egy igazi családi program lesz, sok gyerekeket is érdeklő programmal. Abban reménykedünk, hogy ezeken a szeptember eleji napokon azok is megtalálják a szórakozásukat, akik nem feltétlenül a benzingőz szerelmesei” – emelte ki a kommunikációs igazgató.