Időjárás

15 °C

május 22. | Konstantin

Deutsch English
Elismeréseket adtak át az Idősek Világnapja alkalmából
Elismeréseket adtak át az Idősek Világnapja alkalmából

Győri Városháza ezüst emlékérmeket vehettek át a győri nyugdíjas közösség aktív polgárai.

„Városunkban minden évben kifejezzük hálánkat, tiszteletünket, megbecsülésünket és szeretetünket azok iránt, akik a hosszú, munkában eltöltött évek után, köztünk töltik megérdemelt nyugdíjas éveiket.” – fogalmazott Dr. Pergel Elza alpolgármester, aki a győri önkormányzat képviseletében köszöntötte az időskorú nemzedéket a Városházán, majd tíz, a városi nyugdíjas közösség aktív tagjának adta át a polgármesteri elismerést.

Az ünnepség keretében Győri Városháza ezüst emlékéremmel jutalmazták:

Csendes Mihálynét, a Szabadhegyi Nóta Klub aktív tagjaként, az idősek érdekében végzett példamutató és önzetlen tevékenységéért.
Csirszka Konrádnét, a Győri Polgári Nyugdíjaskör tagjaként, aktív szervezői tevékenységéért, az idősek érdekében végzett áldozatos munkájáért.
Gábriel Lászlónét, a Gyökerek Nyugdíjas Klub tagjaként végzett közösséget gazdagító lelkiismeretes tevékenységéért.
Hamburger Istvánt, a Harmónia Nyugdíjas Klub tagjaként végzett aktív, sokoldalú tevékenységéért, és fáradhatatlan munkásságáért.
Horváth Istvánt, aki a Győri Polgári Nyugdíjaskör alapító tagjaként, 20 éve segíti a klub munkáját. Sokoldalú szervezői és kulturális tevékenységért kapta az elismerést.
Kulcsár Sándornét, a Győr-Moson-Sopron Megyei Pannon Nyugdíjas Egyesület ügyvezető elnökeként, áldozatos és lelkiismeretes munkájáért, a példamutató, a nyugdíjas mozgalmat gazdagító tevékenységéért.
Séra Jánost, a Szerencse Nyugdíjas Klub tagjaként, lelkiismeretes közösségi tevékenységéért és példamutató munkásságáért.
Szabó Róbertnét, a Napsugár Nyugdíjas Klubban végzett, sokoldalú, közösséget gazdagító, fáradhatatlan tevékenységéért.
Szabó Ferencnét, a Győri Polgári Nyugdíjaskör tagjaként, aktív szervezői tevékenységéért, az idősek érdekében végzett áldozatos munkájáért.
Szabó Olgát, a Győri Polgári Nyugdíjaskör tagjaként végzett, sokoldalú, példaértékű munkásságáért.