Időjárás

25 °C

június 19. | Gyárfás

Deutsch English
Forgalomkorlátozás a Nádor aluljáró burkolatjavítása miatt
Forgalomkorlátozás a Nádor aluljáró burkolatjavítása miatt

A Nádor-aluljáró burkolata immár 15 éves, így vannak rajta olyan – elhasználódásból – eredő hibái, melyeket javítani, felújítani szükséges.

A győri Útkezelő Szervezet ezért arról tájékoztat, hogy mind a belvárosi, mind a nádorvárosi oldalon lesznek javítások hétfőtől (május 03.) két héten át az alábbiak szerint:

Május 03. és május 07. között a külső sávok lesznek lezárva, ugyanis eltávolítanak két réteg aszfaltot, a szerkezeti dilatációkat javíttatják. A régi aszfaltréteg repedésein keresztül beszivárgó víz károsította a felső aszfaltréteget, ezért több sávban aszfaltrétegbe épített dréncsövet építetnek be.

Május 10. és május 14. között a belső sávok lesznek lezárva aszfaltmarás és új aszfaltréteg beépítése miatt. A fenti munkálatok nem teljes hosszon, hanem szakaszos felületeken történnek, melynek során a dilatációknál lévő felgyűrődéseket is javítani fogják.

Az elmúlt napokban az autós forgalom növekedése tapasztalható. A sávlezárások miatt torlódások alakulhatnak ki, főleg csúcs időszakokban – ezért az autósok türelmét kérik, aki teheti, inkább a Baross-hidat használja autóval. – közölte Máthé-Tóth Péter Győr Megyei Jogú Város Útkezelő Szervezete szóvivője.