Időjárás

19 °C

szeptember 30. | Jeromos

Deutsch English
Győr Klub tagsággal olcsóbb lesz a fürdőjegy
Győr Klub tagsággal olcsóbb lesz a fürdőjegy

Előzetes regisztráció és ötezer forintos éves díj befizetése után kedvezményes jegyeket válthatnak a győri állandó lakcímmel rendelkező polgárok az egy hónap múlva megnyitó RQ Élményfürdő-parkba. A kedvezményekről dr. Dézsi Csaba András polgármester és Kovacsics Imre igazgató számolt be a sajtónak a Városházán.

Európa egyik legkorszerűbb és legnívósabb élményfürdője nyílik június közepén Győrben. A belépőjegyek áráról azonban már az építkezés megkezdése óta folynak a találgatások városszerte. A városházán  szerda reggel lehullt a fátyol, sajtótájékoztatón ismertették az új fürdőkomplexum jegyárait.

Dr. Dézsi Csaba András polgármester elsősorban a győrieket érintő kedvezményekről beszélt. Elmondta, hosszú tárgyalássorozat eredményeként jutottak egyezségre a jegyárakról a fürdő vezetésével. A megállapodás értelmében a győri állandó lakcímmel rendelkezők, előzetes regisztráció és 5 ezer forintos éves díj befizetése után klubtagsági kártyát kapnak, aminek birtokában 40 százalékkal olcsóbban juthatnak belépőjegyekhez a nyári hónapokban, az év többi részében pedig 20 százalékos kedvezmény illeti meg őket.

A polgármester elmondta azt is, hogy idén újra adományoz ingyenes belépőket az önkormányzat a városban működő nyugdíjas szervezeteknek is, ezek a jegyek azonban csak előzetes egyeztetés után juthatnak a szervezetekhez, ezért kéri a csoportok vezetőit keressék fel a hivatalt tagjaik pontos adataival.

Kovacsics Imre a fürdő igazgatója elmondta, az új fürdőkomplexum éves üzemeltetése megközelítően 3 milliárd forintjába kerül majd a SPA Hungary Holding Zrt.-nek. Csúcsidőben 165 embert foglalkoztatnak majd a fürdőben, akik havi bérköltsége meghaladja a 130 millió forintot. Ezen kiadások ellenére mégis sikerült kordában tartania a menedzsmentnek a belépők árait.

Egy teljes árú felnőtt jegy 9.700 forint lesz, a klubtagságival kiváltott győri jegy pedig 5.800 forint. A nyugdíjasoknak és a 18 éven alattiaknak 7.300 forintot kell fizetniük a belépőért, Győr Klubkártyával azonban csak 4.380 forint lesz a jegy.

Az igazgató elmondta azt is, hogy számtalan jegyfajtát értékesítenek majd, külön tarifáért vehető igénybe például a gyógyászati részleg, a termál és az uszoda.

A Győr Klubtagsági kártyák regisztrációját június 5-én indítják el, így a nyitásig két hete lesz minden érdeklődőnek már az első napra kiváltani a kedvezménykártyát. A regisztráció a nyitásig a gyógyászati részleg aulájában történik, a megnyitó után pedig az RQ élményfürdő bármelyik recepcióján elvégezhető. Az első 10 regisztráló értékes ajándékcsomagot és nyitás előtti exkluzív fürdőbejárási lehetőséget kap ajándékba.