Időjárás

16 °C

május 22. | Konstantin

Deutsch English
Győrbe is ellátogat az MNASZ Országos Rally Bajnokság.
Győrbe is ellátogat az MNASZ Országos Rally Bajnokság.

Egyedülálló motorsport-élménnyel indul az ősz Győrben: jön az I. Győr Rally

2023. szeptember 8- 10. között megrendezik az I. Győr Rally versenyt, ahol a hazai rallysport legjobbjai vonulnak majd fel. A verseny a tervek szerint a szezon utolsó előtti fordulója lesz, egy hónappal a Rally Hungary európa-bajnoki forduló előtt.

A sportesemény Győr Megyei Jogú Város polgármestere, a Széchenyi István Egyetem és a HUMDA Magyar Mobilitás-fejlesztési Ügynökség Zrt. támogatásával és a TRP Hungary együttműködésével valósul meg.

Három napra Győrbe látogatnak a hazai rally legjobbjai.

Az I. Győr Rally hivatalos programja péntek este kezdődik Győr belvárosában a rajtceremóniával, szombaton és vasárnap a versenyzőpárosok különböző gyorsasági szakaszokat teljesítenek, többek között Győr belvárosában is. Az esemény vasárnap a célceremóniával és a díjátadó ünnepséggel zárul.

Korábban Zalaegerszegen és Nyíregyházán nagy sikerrel megrendezett hasonló versenyek pozitív tapasztalatai alapján a győri belvárosi szakasz mentén is több tízezer szurkoló részvételére számítanak a szervezők.

Az I. Győr Rally előkészületeiről és a versennyel kapcsolatos további információkról a Rallycafe.hu szakportál felületén tájékozódhatnak az érdeklődők.