Időjárás

30 °C

június 21. | Alajos, Leila

Deutsch English
Covid-híradó 4: Győri létesítmények zárása
Covid-híradó 4: Győri létesítmények zárása

A Covid-híradó 4. adásában szó esett többek között a győri intézmények, sportlétesítmények, kulturális és közösségi terek bezárásáról, a vásárcsarnok létszámkorlátozásáról. A videó itt megtekinthető:

Sportlétesítmények lezárása

A koronavírus-járvány tárgyában legutóbb megjelent kormányrendelet rendelkezéseinek értelmében a Győr-Szol Zrt. a kezelésében lévő kültéri sportlétesítményeket 2020. november 11-től bizonytalan ideig lezárta.

A lezárás a Barátság Sportparkra, a Bercsényi ligetben található sportlétesítményekre, az Adyvárosban lévő sportpályákra, a Tompa utcai és Örkény utcai műfüves pályákra vonatkozik.

A létesítmény újranyitásának időpontját a központi kormányzati rendelkezések határozzák meg.

Létszámkorlátozás a vásárcsarnokban

A Győr-Szol Zrt. értesíti a vásárlókat, hogy tekintettel az egészségügyi veszélyhelyzetre, az árusok és a vevők egészségének védelme érdekében 2020. november 12-től korlátozza a Herman Ottó utcai vásárcsarnok épületében tartózkodók számát. Az említett időponttól az épületben egyszerre 300 fő (vásárlók, árusok, személyzet együtt) tartózkodhat.

A vásárcsarnok épületébe szombatonként kizárólag a Tesco felőli főbejáraton lehet be- és kijutni, az üzemeltető minden más bejáratot lezár. Az érkező vásárlókat a piacfelügyelők számolják. Amennyiben a bent lévők száma eléri a 300-at, új vásárló csak akkor léphet be, ha valaki más elhagyja a csarnok épületét. A többi nyitva tartási napon valamennyi bejárat használható.

Kérjük a vásárlókat, hogy saját és embertársaik egészségének védelme érdekében sorban álláskor is tartsanak egymástól 1-1,5 méter távolságot! A maszk viselése vásárcsarnokban és a kereskedők utcájában is kötelező, a szolgáltató munkatársai fokozottan ellenőrzik a maszkviselési előírások betartását!

A Herman Ottó utcai vásárcsarnok épülete előtt november 14-én, szombaton 8 és 12 óra között teszt jelleggel fertőtlenítő kapu működik. Aki a berendezésbe beáll, azt tetőtől-talpig fertőtleníti a kapu, illetve testhőmérsékletet is mér.

A Győr-Szol Zrt. felhívja a figyelmet arra is, hogy a Tarcsay úti piacon egyszerre egy időben 1000 fő tartózkodhat. Itt is kötelező a maszk viselése!

Megértésüket köszönjük! Vigyázzunk egymásra!