Időjárás

15 °C

május 22. | Konstantin

Deutsch English
Ideiglenes forgalmi rend változás a Jókai utcában és Bajcsy-Zs. úton
Ideiglenes forgalmi rend változás a Jókai utcában és Bajcsy-Zs. úton

Garanciális javítási munkák miatt 2020.12.01. (kedd) és 2020 12.05. (szombat) között a Jókai utcában és a Bajcsy-Zs. úton ideiglenes forgalmi rend változások kerülnek bevezetésre.

2020.12.01. (kedd) 07.00 órától 2020.12.05. (szombat) 07.00 óráig lezárásra kerül a Jókai utca Bajcsy-Zs. út csomópont a Bajcsy-Zs. út felől. A lezárás miatt a Bajcsy-Zs. út a Jókai utca csomópontnál nem lesz átjárható, ezért a Bajcsy-Zs. út Aradi vértanúk útja felőli útszakasza, valamint a Munkácsy Mihály út körforgalom felőli útszakasza zsákutcaként fog funkcionálni. Az Aradi vértanúk útjának a Virágpiac felőli lezárt útszakasza a kivitelezési munkák elvégzésének idejére ideiglenesen megnyitásra kerül.

2020.12.04. (péntek) 07.00 órától 2020.12.05. (szombat) 07.00 óráig lezárásra kerül a Jókai utca Bajcsy-Zs. út csomópont a Jókai utca felől is. A lezárás miatt a Jókai utca a Bajcsy-Zs. úti csomópontnál nem lesz átjárható, ezért a Jókai utca Zechmeister út felőli útszakasza, valamint az Árpád út felőli útszakasza zsákutcaként fog funkcionálni. A Jókai utcai parkolóház az Árpád utca felől lesz ideiglenesen megközelíthető. A Jókai utca lezárásának idején az érintett autóbuszjáratok terelőútvonalon, a Munkácsy Mihály utcán keresztül közlekednek. A terelés miatt megállóhely nem marad ki, az érintett járatok ideiglenesen megállnak a Munkácsy Mihály utcában.

A kivitelezési munkák alatt a zsákutcásított útszakaszokon a parkolás korlátozottan fog működni.

Az ideiglenes forgalmi rend miatt, kérünk minden közlekedőt, hogy körültekintően közlekedjen!