Időjárás

11 °C

szeptember 29. | Mihály

Deutsch English
Indul a távfűtés Győrben
Indul a távfűtés Győrben

A Győr-Szol Zrt. Távhőszolgáltatási Igazgatósága október 7-én, csütörtökön a reggeli óráktól megkezdte az általános fűtést szolgáltatási területén.

Tekintettel a hűvösre fordult időjárásra, az Országos Meteorológiai szolgálat előrejelzésére, mely a következő napokban is borús csapadékos időt prognosztizál, a lakások hőtartalékainak csökkenésére Győrben csütörtökön reggel mind a közel 25.000 háztartásban illetve a távhőhálózathoz tartozó intézményben a felhasználók külön kérése nélkül is megindult a fűtés.

Az elmúlt napokban már több gyermek- és idősgondozó intézményben, egyéb középületben illetve – a közös képviselők kezdeményezésére – néhány társasházban már megindult a szolgáltatás, csütörtökön valamennyi felhasználói helyen, kérés nélkül is felmelegedtek a radiátorok.

A szolgáltató felhívja a figyelmet arra, hogy az általánostól eltérő fűtést (indítást, leállítást) a lakóközösségek közös képviselői írásban kezdeményezhetik.

A Győr-Szol Zrt. Távhőszolgáltatási Igazgatósága a szokásos gyakorlatnak megfelelően az időjárás függvényében folytatja vagy állítja le, illetve amennyiben az indokolt, szakaszosan (reggel és este) indítja a fűtést.