Időjárás

32 °C

július 16. | Valter

Deutsch English
Készül a belvárosi koncepció: Töltse ki a kérdőívet Ön is!
Készül a belvárosi koncepció: Töltse ki a kérdőívet Ön is!

Miért jó Győrben élni? Miért itt képzeled el a jövődet? Miért költözöl Győrbe, vagy miért nem? Mitől érzed magad győrinek? – többek között ezeket a kérdéseket is feszegeti az a kérdőíves közvéleménykutatás, amelyet a város megbízásából a Terasz Csoport Egyesület végez. A kutatás célterülete a Belváros.

A felméréssel kapcsolatban Radnóti Ákos alpolgármester elmondta, a Belváros értelemszerűen Győr legfrekventáltabb területe, így sok kérdés, észrevétel, javaslat és persze panasz is érkezik a lakosságtól a városközpontot illetően, éppen ezért döntött úgy dr. Dézsi Csaba András polgármester, hogy a Belvárost érintő kérdéseket koncepció szintjén foglaljuk össze.

Az alpolgármester a munkacsoport vezetőjeként kiemelte, a győriek nagyon sokat segíthetnek a kérdőív kitöltésével. „Arra kérem a győrieket, hogy vegyenek részt a kutatásban, járuljanak hozzá egy olyan koncepció megalkotásához, amely valóban az itt élők elképzeléseit tükrözi.” A kérdőív számos területet érint a kultúrától, a sporton, a közlekedésen, a fejlesztési és turisztikai lehetőségeken, az itt élők lehetőségein, az épített és természeti környezetünkön keresztül a jövőképünkig. „Kitöltése mindössze negyed órát vesz igénybe, kérem, hogy szánják rá ezt a kis időt, és vegyenek részt a város jövője érdekében végzett munkában.” – zárta az alpolgármester.

A kérdőív ide kattintva elérhető.