Időjárás

32 °C

július 16. | Valter

Deutsch English
Önkénteseket keresnek a győri sportlövő-Eb-re
Önkénteseket keresnek a győri sportlövő-Eb-re

Győr ad otthont február 24. és március 3. között a 10 méteres sportlövő-Európa-bajnokságnak, amelyre önkéntesek jelentkezését várják a szervezők.

A diákok számára a közösségi szolgálati órákat is leigazolják. Az eseményt az Audi Arénában és a Magvassy Mihály Sportcsarnokban rendezik. Jelentkezni adatlap kitöltésével lehet, ezt a katona.viktor@gyor-ph.hu e-mail címre kell elküldeni, vagy személyesen leadni a sportosztályon (9021 Győr, Városház tér 1.).

Mindenkinek két, feliratos pólót biztosítanak, amelyet kötelező viselni a rendezvény ideje alatt (láthatóan, legfelül hordva). A hideg miatt szükséges lehet az aláöltözet, eszerint célszerű méretet választani. Vizet mindenkinek adnak. A 4 órás műszak feletti önkéntes munkavállalóknak egyszeri meleg étkezést biztosítanak. A rendezvény helyszínén lesz büfé. Azt az önkéntest tudják fogadni, aki legalább 3 napot tud vállalni.

A rendezvénnyel kapcsolatos felhívást, adatlapot és adatvédelmi tájékoztatót megtalálják az alábbi linken: https://gyor.hu/onkentesek-jelentkezeset-varjuk-a-sportlovo-10-m-es-europa-bajnoksagra/