Időjárás

22 °C

szeptember 25. | Eufrozina, Kende

Deutsch English
Tájékoztatás a házasságkötésekre való belépésről
Tájékoztatás a házasságkötésekre való belépésről

Ahogy Győr Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatalának korábbi tájékoztatójában szerepelt, a hivatal épületeibe kizárólag maszk viselésével lehet belépni, és csak azoknak, akik belépéskor vállalják a testhőmérséklet ellenőrzést. Nem léphet a hivatalba olyan személy, akinek a testhőmérséklete a 37,3 C fokot meghaladja.

Ez a szabály az Anyakönyvi Hivatalba lépésre is vonatkozik, tehát a Zichy-palotába házasságkötésre érkezők számára is a belépés feltétele a testhőmérséklet ellenőrzése. Kérjük, hogy a házasulandók és vendégeik a szertartás előtt legalább 15 perccel érkezzenek meg a gördülékeny ellenőrzés érdekében.

Fontos tudnivaló, hogy amennyiben a menyasszony vagy a vőlegény testhőmérséklete meghaladja a 37,3 C  fokot, akkor két lehetőség közül választhatnak: Vagy az esküvő elhalasztása mellett döntenek, vagy a Zichy-palota udvarán tartják meg az esküvőt.

Amennyiben az esküvőt a fenti ok miatt kell az udvaron megtartani, a bérleti és egyéb szolgáltatásokkal összefüggő díj visszatérítésére nincs lehetőség, ám amely szolgáltatások biztosítása kültéren is megoldható, azokat biztosítják, és a Zichy-palotában dolgozó munkatársak mindent megtesznek azért, hogy a szabadtéri helyszín is méltó legyen az alkalomhoz.