Időjárás

24 °C

június 15. | Jolán, Vid

Deutsch English
TÁJÉKOZTATÁS LAKOSSÁGI BARNAKŐSZÉN RENDELÉSRŐL
TÁJÉKOZTATÁS LAKOSSÁGI BARNAKŐSZÉN RENDELÉSRŐL

A Belügyminisztérium Önkormányzati Államtitkárának BMÖGF/252/2023. számú tájékoztatása értelmében a kialakult energiakrízis okozta nehézségek áthidalása érdekében indította el a kormány a magyarországi barnakőszén-programot, lehetőséget adva a lakosságnak hazai barnakőszén elérhető áron történő megvásárlásához.

A lakossági megrendelések teljesítésére az állami tulajdonban lévő Ormosszén Zrt. webáruházat hozott létre, amely elérhető az interneten a https://hazaiszen.hu weboldalon, ahol a lakossági megrendeléseket regisztrációt követően lehet intézni, mint bármely más webáruháznál.

A Belügyminisztérium az önkormányzatok közreműködésével lehetőséget biztosít azon lakosoknak is, akik nem rendelkeznek internet eléréssel, és rokon, ismerős segítségét sem tudják igénybe venni a megrendelés lebonyolításához. Ezen lakosok a Polgármesteri Hivatal Lakossági Kapcsolattartó Osztálya ügyintézőjének  segítségével tudnak megrendelést leadni.

Fontos hangsúlyozni, hogy a Polgármesteri Hivatal csak közvetítői feladatot lát el a megrendelés továbbításában, a megrendelt szén kiszállításában, az áru ellenértékének kifizetésében nincs szerepe.

Lakossági barnakőszén rendeléshez további felvilágosítás és segítség az alábbi címen kérhető:

Győr Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatala

Lakossági Kapcsolattartó Osztály

9021 Győr, Szent István út 27.             Tel.: 96/500-180

Ügyfélfogadás:    Hétfő 8:30 – 15:00      Szerda 12:30 – 15:00      Csütörtök 8:00 – 17:30