Időjárás

12 °C

szeptember 24. | Gellért, Mercédesz

Deutsch English
Tájékoztató a fás szárú zöld hulladék elszállításáról
Tájékoztató a fás szárú zöld hulladék elszállításáról

Győr Megyei Jogú Város Önkormányzata Polgármesterének megrendelésére a GYHG Nonprofit Kft. a város lakossága részére rendkívüli fás szárú zöld hulladék (pl.: ág, gally, venyige) szállítást biztosít

2020.november 6-án, november 13-án, november 20-án és november 27-én.

Kérjük, hogy a fás szárú zöld hulladékot az elszállítás napjának reggelén 7:00 óráig, lebomló anyaggal összekötegelve helyezzék ki a közterületre, a közlekedési út mellé, jól látható helyre.

Felhívjuk a figyelmet, hogy a hulladék összegyűjtését végző gépjármű a szűk utcákba nem tud közlekedni, így kérjük, hogy az ott lakók a fás szárú zöld hulladékot a legközelebbi alkalmas helyre helyezzék ki.

A rendkívüli hulladékszállítás kizárólag a fás szárú zöld hulladékra vonatkozik, egyéb hulladékot a közterületre kihelyezni nem lehet.

A GYHG Nonprofit Kft. az általa ellátott hulladékgazdálkodási közszolgáltatás keretében a fás szárú zöld hulladék elhelyezését továbbra is térítésmentesen biztosítja a győri hulladékudvarokban nyitvatartási időben.

Gyárváros, Likócs és Jancsifalu: Konténeres gyűjtés:

Hajtó Péter Önkormányzati képviselő megrendelésére a GYHG Nonprofit Kft. a Gyárváros, Likócs és Jancsifalu lakossága részére rendkívüli fás szárú és zöld hulladék (pl.: ág, gally, venyige, falevél) szállítást biztosít 2020. november 8-án 8-13 óra között kihelyezett nyitott konténerekkel.

A rendkívüli hulladékszállítás kizárólag a fás szárú, és zöld hulladékra vonatkozik, egyéb hulladékot a konténerekben elhelyezni nem lehet.

A konténereket az alábbi helyszínekre kerülnek kihelyezésre:

  1. Győr, Munkás u.
  2. Győr, Bolyai Farkas u. – Madách u. kereszteződése
  3. Győr. Kiskúti u. – Egyenlőség u. kereszteződése
  4. Győr, Kiskúti u. – Csavargyár u. kereszteződése
  5. Győr, Gömb utca
  6. Győr, Urbantsok u. – Schima Bandi u. kereszteződése
  7. Győr, Kartács u. – Katona József u. kereszteződése
  8. Győr, Római u. – Esztergető u. kereszteződése
  9. Győr, Római u. – Tatár u. kereszteződése
  10. Győr, Római u. – Kövecses u. kereszteződése

GYHG Nonprofit Kft.