Időjárás

13 °C

szeptember 24. | Gellért, Mercédesz

Deutsch English
Tájékoztató a Győr-Szol Zrt. ünnepi szolgáltatásairól és nyitva tartásairól – augusztus 20.
Tájékoztató a Győr-Szol Zrt. ünnepi szolgáltatásairól és nyitva tartásairól – augusztus 20.

Hiba-és kárbejelentés, szolgáltatási hibabejelentő:
A Győr-Szol Zrt. hiba-és kárbejelentő vonala a 96/50-50-55-ös telefonszámon minden naptári napon 0-24 órában hívható.

Ügyfélszolgálatok:
Augusztus 20-án, csütörtökön és augusztus 21-én, pénteken a Győr-Szol Zrt. Orgona utcai és Jókai utcai ügyfélszolgálati irodái egységesen zárva tartanak, a telefonos ügyfélszolgálat nem működik.

Parkolás – Győr:
Jókai, Révai, Árpád, Vásárcsarnok, Dr. Petz Lajos parkolóház, Dunakapu mélygarázs:
A Jókai, a Révai, az Árpád, a Vásárcsarnok és a Dr. Petz Lajos parkolóházban, valamint a Dunakapu mélygarázsban folyamatosan a szokásos, érvényben lévő díjakért lehet parkolni.

Utcai fizető parkolók:
Augusztus 20-án, csütörtökön Győrben a felszíni fizetőparkoló hálózat beállói díjfizetés nélkül vehetőek igénybe.

Augusztus 21-én, pénteken és augusztus 22-én, szombaton Győrben a felszíni fizetőparkoló hálózat beállói a szombati díjfizetési rend szerint vehetőek igénybe. Az I. és a II. övezetben, valamint a Széchenyi István Egyetem P5 és P6 jelű fizetőparkoló zónájában 8 és 14 óra között díjköteles a parkolás, a III. övezetben díjmentes.

Augusztus 23-án, vasárnap Győrben a felszíni fizetőparkoló hálózat beállói díjfizetés nélkül vehetőek igénybe.

Vásárcsarnok és Kereskedők utcája:
A győri Vásárcsarnok augusztus 20-án, csütörtökön zárva tart, a további napokon a rendes nyitvatartási rend szerint várja a vásárlókat.

Tarcsay utcai piac:
Augusztus 22-én, szombaton a Tarcsay utcai piacon a szombati nyitvatartási rend szerint 6 és 14 óra között lesz kereskedés.

Sportingatlanok:
A Magyar Vilmos Uszoda augusztus 20-án, csütörtökön, augusztus 21-én, pénteken, augusztus 22-én, szombaton és augusztus 23-án, vasárnap is a rendes nyitvatartási rend szerint vehető igénybe.

A Barátság Sportpark augusztus 20-án, csütörtökön korlátozott nyitva tartással üzemel. A műfüves pályák és a kiszolgáló létesítmény zárva lesznek, míg a játszótér, a futópálya és a park további sporteszközei használhatóak. A többi napon a létesítmény a rendes nyitvatartási rend szerint vehető igénybe.

Köztemetők – Győr:
A Szabadhegyi, Nádorvárosi, Révfalui, Újvárosi, Sugár úti, Templom úti, Malomsori és Koroncói úti köztemetők augusztus 20-án, csütörtökön, augusztus 21-én, pénteken, augusztus 22-én, szombaton és augusztus 23-án, vasárnap is a nyári nyitvatartási rendnek megfelelően egységesen 7 és 20 óra között látogathatóak.

A Győr-Szol Zrt. ünnepi szolgáltatásairól és nyitva tartásairól a www.gyorszol.hu weboldalon olvasható információ.

Üdvözlettel
Ügyfélszolgálati és Kommunikációs csoport
Győr-Szol Zrt.