Időjárás

10 °C

szeptember 29. | Mihály

Deutsch English
Tájékoztató a Győr-Szol Zrt. ünnepi szolgáltatásairól és nyitva tartásairól – október 23.
Tájékoztató a Győr-Szol Zrt. ünnepi szolgáltatásairól és nyitva tartásairól – október 23.

Hiba-és kárbejelentés, szolgáltatási hibabejelentő:

A Győr-Szol Zrt. hiba-és kárbejelentő vonala a 96/50-50-55-ös telefonszámon minden naptári napon 0-24 órában hívható.

Ügyfélszolgálatok:

Október 23-án, pénteken a Győr-Szol Zrt. Orgona utcai és Jókai utcai ügyfélszolgálati irodái egységesen zárva tartanak, a telefonos ügyfélszolgálat nem működik.

Parkolás – Győr:

Jókai, Révai, Árpád, Vásárcsarnok, Dr. Petz Lajos parkolóház, Dunakapu mélygarázs:

A Jókai, a Révai, az Árpád, a Vásárcsarnok és a Dr. Petz Lajos parkolóházban, valamint a Dunakapu mélygarázsban folyamatosan a szokásos, érvényben lévő díjakért lehet parkolni.

Utcai fizető parkolók:

Október 23-án, pénteken Győrben a felszíni fizetőparkoló hálózat beállói díjfizetés nélkül vehetőek igénybe.

Október 24-én, szombaton Győrben a felszíni fizetőparkoló hálózat beállói a szombati díjfizetési rend szerint vehetőek igénybe. Az I. és a II. övezetben, valamint a Széchenyi István Egyetem P5 és P6 jelű fizetőparkoló zónájában 8 és 14 óra között díjköteles a parkolás, a III. övezetben díjmentes.

Október 25-én, vasárnap Győrben a felszíni fizetőparkoló hálózat beállói díjfizetés nélkül vehetőek igénybe.

Vásárcsarnok és Kereskedők utcája:

A győri Vásárcsarnok október 23-án, pénteken zárva tart, a további napokon a rendes nyitvatartási rend szerint várja a vásárlókat.

Tarcsay utcai piac:

Október 24-én, szombaton a Tarcsay utcai piacon a szombati nyitvatartási rend szerint 6 és 14 óra között lesz kereskedés.

Sportingatlanok:

 A Magyar Vilmos Uszoda október 23-án, pénteken, október 24-én, szombaton és október 25-én, vasárnap is a rendes nyitvatartási rend szerint vehető igénybe.

 A Barátság Sportpark október 23-án, pénteken korlátozott nyitva tartással üzemel. A műfüves pályák és a kiszolgáló létesítmény zárva lesznek, míg a játszótér, a futópálya és a park további sporteszközei használhatóak. A többi napon a létesítmény a rendes nyitvatartási rend szerint vehető igénybe.

Köztemetők – Győr:

A Szabadhegyi, Nádorvárosi, Révfalui, Újvárosi, Sugár úti, Templom úti, Malomsori és Koroncói úti köztemetők október 23-án, pénteken, október 24-én, szombaton és október 25-én, vasárnap is a nyári nyitvatartási rendnek megfelelően egységesen 7 és 20 óra között látogathatóak.

A Győr-Szol Zrt. ünnepi szolgáltatásairól és nyitva tartásairól a www.gyorszol.hu weboldalon olvasható információ.