Időjárás

13 °C

szeptember 24. | Gellért, Mercédesz

Deutsch English
Tájékoztató szolgáltatásokról és nyitva tartásokról – Május 1.
Tájékoztató szolgáltatásokról és nyitva tartásokról – Május 1.

Parkolás, piacok, vásárcsarnok, temetők, hulladékszállítás:

Hiba-és kárbejelentés, szolgáltatási hibabejelentő

A Győr-Szol Zrt. hiba-és kárbejelentő vonala a 96/50-50-55-ös telefonszámon minden naptári napon 0-24 órában hívható.

Ügyfélszolgálatok

A Győr-Szol Zrt. és a GYHG Nonprofit Kft. telefonos ügyfélszolgálata május 1-jén, pénteken nem működik. Május 4-től, hétfőtől a 96/50-50-50-es telefonszámon hívható telefonos ügyfélszolgálat munkanapokon 7 és 16 óra között érhető el. A kihirdetett egészségügyi vészhelyzet miatt a Győr-Szol Zrt. és a GYHG Nonprofit Kft. ügyfélszolgálati irodái határozatlan ideig zárva vannak.

Parkolás – Győr

Utcai fizető parkolók

A 2020. április 6-tól hatályos 87/2020. (IV. 5.) Kormányrendelet értelmében nem kell parkolási díjat fizetni Győrben a Győr-Szol Zrt. által üzemeltetett közterületi parkolóhálózatban. A rendelkezés a nem közterületi fizető parkolóhelyekre nem érvényes.

Jókai, Révai, Árpád és Vásárcsarnok parkolóház, Dunakapu mélygarázs:

A Jókai, a Révai, az Árpád és a Vásárcsarnok parkolóházban, valamint a Dunakapu mélygarázsban folyamatosan a szokásos, érvényben lévő díjakért lehet parkolni.

Vásárcsarnok

A Vásárcsarnok május 1-jén, pénteken zárva tart. A létesítmény a további napokon a rendes nyitva tartás szerint üzemel. A belépés szabályai Győr Megyei Jogú Város Önkormányzatának 10/2020. (IV. 16.) számú rendelete szerint alakulnak. A részletek a www.gyorszol.hu weboldalon olvashatóak.

Tarcsay utcai piac

Május 2-án, szombaton a Tarcsay utcai piacon szombati nyitvatartási rend szerint 6 és 14 óra között lesz kereskedés, ugyanitt a szerdai és a szombati piacokat megtartják. A belépés szabályai Győr Megyei Jogú Város Önkormányzatának 10/2020. (IV. 16.) számú rendelete szerint alakulnak. A részletek a www.gyorszol.hu weboldalon olvashatóak.

Sportingatlanok

A Magyar Vilmos Uszoda, a Barátság Sportpark, a Bercsényi ligetben található sportlétesítmények, az Adyvárosban lévő sportpályák, a Tompa utcai és Örkény utcai műfüves pályák a kihirdetett egészségügyi vészhelyzet miatt minden nap zárva vannak.

Köztemetők – Győr

A Szabadhegyi, Nádorvárosi, Révfalui, Újvárosi, Sugár úti, Templom úti, Malomsori, Koroncói úti köztemetők az egészségügyi vészhelyzetre való tekintettel május 1-jén, pénteken és a további napokon 8 órától 17 óráig látogathatók. Ez a nyitvatartás visszavonásig van érvényben.

A szolgáltató felhívja a hozzátartozók figyelmét, hogy az érvényben lévő közegészségügyi szabályokat, korlátozásokat, ajánlásokat a sírkertek területén is tartsák be! Megértésüket köszönjük!

A Győr-Szol Zrt. szolgáltatásairól és nyitva tartásairól a www.gyorszol.hu weboldalon olvasható információ.

Hulladékudvarok

A GYHG Nonprofit Kft. üzemeltetésében lévő hulladékudvarok május 1-jén, pénteken zárva tartanak.
A további napokon a hulladékudvarok az érvényben lévő nyitvatartás és belépési rend szerint üzemelnek. Részletek a www.gyhg.hu weboldalon olvashatóak.

Hulladékszállítás

A GYHG Nonprofit Kft. hulladékszállítási működési területén a lakossági hulladékszállítás május 1- jén, pénteken és minden más napon változatlanul, a Hulladéknaptárban meghirdetett módon működik.

A GYHG Nonprofit Kft. szolgáltatásairól és nyitva tartásairól a www.gyhg.hu weboldalon olvasható információ.