Időjárás

24 °C

június 15. | Jolán, Vid

Deutsch English
Ünnepi információk, nyitvatartások pünkösdkor
Ünnepi információk, nyitvatartások pünkösdkor

A Győr-Szol Zrt. hiba-és kárbejelentő vonala a 96/50-50-55-ös telefonszámon minden naptári napon 0-24 órában hívható.

A Győr-Szol Zrt. és a GYHG Nonprofit Kft. ügyfélszolgálati irodái május 30-án, május 31-én és június 1-jén egységesen zárva lesznek, a telefonos ügyfélszolgálat nem működik.

A Jókai, a Révai, az Árpád és a Vásárcsarnok parkolóházban, valamint a Dunakapu mélygarázsban folyamatosan a szokásos, érvényben lévő díjakért lehet parkolni.

A felszíni fizetőparkoló hálózatban a 2020. április 6-tól hatályos 87/2020. (IV. 5.) Kormányrendelet értelmében nem kell parkolási díjat fizetni Győrben a Győr-Szol Zrt. által üzemeltetett közterületi parkolóhálózatban. A rendelkezés a nem közterületi fizető parkolóhelyekre nem érvényes.

A vásárcsarnok május 31-én és június 1-jén zárva lesz, a további napokon a rendes nyitvatartás van érvényben.

A Tarcsay úti piacon május 30-án a szombati nyitva tartás szerint 6 és 14 óra között lesz kereskedés.

A Magyar Vilmos Uszoda május 30-án, május 31-én és június 1-jén a rendes nyitva tartás szerint látogatható.

A Barátság Sportpark május 30-án, május 31-én és június 1-jén korlátozott nyitva tartással üzemel. A műfüves pályák, a játszótér, a futópálya és a park további sporteszközei használhatóak. Az öltözők zárva lesznek.

A Szabadhegyi, Nádorvárosi, Révfalui, Újvárosi, Sugár úti, Templom úti, Malomsori és a Koroncói úti köztemetők a nyári nyitvatartás szerint minden nap egységesen 7 és 20 óra között tartanak nyitva.

A GYHG Nonprofit Kft. üzemeltetésében lévő győri és vidéki hulladékudvarok május 30-án a rendes nyitva tartás szerint üzemelnek, a hulladékudvarok május 31-én és június 1-jén egységesen zárva lesznek. A hulladékudvarok június 2-től a nyári nyitvatartási rend szerint üzemelnek.

A GYHG Nonprofit Kft. hulladékszállítási működési területén a lakossági hulladékszállítás május 30-án, május 31-én és június 1-jén változatlanul, a Hulladéknaptárban meghirdetett módon működik.

A Győr-Szol Zrt. ünnepi szolgáltatásairól és nyitva tartásairól a www.gyorszol.hu weboldalon, a GYHG Nonprofit Kft. tevékenységével kapcsolatban a www.gyhg.hu weboldalon olvasható információ.

Üdvözlettel:

Győr-Szol Zrt.