Időjárás

27 °C

szeptember 28. | Vencel

Deutsch English
Virágládák kihelyezése Gyárvárosban
Virágládák kihelyezése Gyárvárosban

A Győr-Szol Zrt. virágládákat helyezett ki Gyárváros területén Hajtó Péter önkormányzati képviselő közbenjárása. A 24 virágláda kihelyezését a lakosság kérte Hajtó Péter képviselőtől.

Gyárváros területén 24 kőből készült, úgynevezett gyöngykavicsos virágládát helyeztek ki a Győr-Szol Zrt. munkatársai.  Az edények közül az Ipar utca Puskás Tivadar út – Nagysándor József utca közötti szakaszának páros és páratlan oldalára 6-6 darab, a Mátyás térre 4 darab, a Nagysándor József utca – Stadion utca kereszteződésbe 4 darab, a Munkás utcai játszótér mellé ugyancsak 4 darab kerül.

A ládákba vegyesen ültettek egynyári és évelő növényeket, főként levendula, zsálya, tűzgyöngyvirág, díszburgonya, díszfű és gyöngyvessző virágzik majd a közterületeken. A szolgáltató a nyári szezonban gondoskodik a virágok öntözéséről, a gondoskodásba a környék lakói is bekapcsolódhatnak.

Hajtó Péter a terület önkormányzati képviselője és Simon Róbert Balázs országgyűlési képviselő helyszínen tartott sajtótájékoztatójáról a Győrplusz számolt be, amely itt olvasható.

Fotó: Győrplusz